Rekrutteringsbureauer
TILMELD NYHEDSBREV

Jobfisk udenpayoff 2013-R 340x60

Rekrutteringsbureauer

TimeWork

Time WorkTimeWork er IT-branchens rekrutterings- og karrierepartner. TimeWork er specialiseret i at være den rigtige sparringspartner i forbindelse med topkandidaternes karrierevalg.  

Kontor: Frederiksberg

 

Siden 1996 har vi opbygget et meget stort netværk i IT-branchen, hvor vi er i kontakt med nogle af de dygtigste kandidater og mest attraktive virksomheder.

 

Time Work logo


Det er i IT-branchen, vi har vores ekspertise.

Det giver os de bedste muligheder for at forstå vores kandidater og kunder.

  • Vi ønsker at etablere et samarbejde på såvel et personligt plan som på virksomheds niveau. Gensidig tillid er afgørende for et succesfuldt samarbejde.
  • Vi går ikke i gang med et samarbejde, uden at vi kender den enkelte virksomhed indgående, og har afstemt forventningerne. Ligesom vi altid tager en afklarende samtale med en kandidat på kandidatens præmisser.
  • Vi vil altid søge at forstå motivationen og forventningen, til den enkeltes fremtidige muligheder. Det er essentielt for, at vi kan matche rigtigt, og spare tid og kræfter for alle parter.
  • Vi stiller de kritiske spørgsmål til virksomhedens udfordringer med rekruttering, ledelse og forandringer og til kandidaternes personlighed, faglighed og ambitioner.
  • Vi stiller realistiske krav til både vores kunder og kandidater.

Det betyder samtidig, at vi er hudløst ærlige, og kender udfordringerne i bund, når den svære ansættelse skal i hus, eller når vi skal finde drømmejobbet til en dygtig kandidat.

 

Vi sætter dine ambitioner og ønsker i centrum

Vores mål er at præsentere dig for det rigtige job. Derfor vil vi gerne opbygge en langsigtet relation, hvor dine ønsker og ambitioner er i centrum. Kan vi møde dem på kort sigt, så gør vi det, men ellers så er vi med på det lange seje træk. Vi har været her i godt 25 år, og vi skal mindst være her 25 år mere. Læs mere om, hvad vi kan gøre for dig, og om hvordan vi samarbejder her: https://www.timework.dk/kandidater/

 

Tag en dialog med os om et konkret job eller om din karriereudvikling

Fortæl os, hvad du leder efter her: https://www.timework.dk/kandidater/bliv-kontaktet/  eller skriv til os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du finder aktuelle IT-jobs her: www.timework.dk/kandidater/it-jobs/ 

Følg os på LinkedIn, så du ikke går glip af noget: www.linkedin.com/company/timework-a-s 

 

 

 

TimeWork er et rekrutteringsbureau, der arbejder med IT-profiler