Rekrutteringsbureauer
TILMELD NYHEDSBREV

Jobfisk udenpayoff 2013-R 340x60

Rekrutteringsbureauer

TimeWork

Time WorkTimeWork er et rekrutteringsbureau, der arbejder med IT-profiler. 

Kontor: Frederiksberg

 

Siden 1996 har vi opbygget et meget stort netværk i IT-branchen, hvor vi er i kontakt med nogle af de dygtigste kandidater og mest attraktive virksomheder.

 

Time Work logo


Det er i IT-branchen, vi har vores ekspertise. Det giver os de bedste muligheder for at forstå vores kandidater og kunder. Vi ønsker at etablere et samarbejde på såvel et personligt plan som på virksomheds niveau. Gensidig tillid er afgørende for et succesfuldt samarbejde. Vi går ikke i gang med et samarbejde, uden at vi kender den enkelte virksomhed indgående, og har afstemt forventningerne. Ligesom vi altid tager en afklarende samtale med en kandidat på kandidatens præmisser. Vi vil altid søge at forstå motivationen og forventningen, til den enkeltes fremtidige muligheder. Det er essentielt for, at vi kan matche rigtigt, og spare tid og kræfter for alle parter. Vi stiller de kritiske spørgsmål til virksomhedens udfordringer med rekruttering, ledelse og forandringer og til kandidaternes personlighed, faglighed og ambitioner. Vi stiller realistiske krav til både vores kunder og kandidater. Det betyder samtidig, at vi er hudløst ærlige, og kender udfordringerne i bund, når den svære ansættelse skal i hus, eller når vi skal finde drømmejobbet til en dygtig kandidat.

 

Vi sætter dine ambitioner og ønsker i centrum

Vores mål er at præsentere dig for det rigtige job. Derfor vil vi gerne opbygge en langsigtet relation, hvor dine ønsker og ambitioner er i centrum. Kan vi møde dem på kort sigt, så gør vi det, men ellers så er vi med på det lange seje træk. Vi har været her i godt 25 år, og vi skal mindst være her 25 år mere. Læs mere om, hvad vi kan gøre for dig, og om hvordan vi samarbejder her: https://www.timework.dk/kandidater/

 

Tag en dialog med os om et konkret job eller om din karriereudvikling

Fortæl os, hvad du leder efter her: https://www.timework.dk/kandidater/bliv-kontaktet/  eller skriv til os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du finder aktuelle IT-jobs her: www.timework.dk/kandidater/it-jobs/ 

Følg os på LinkedIn, så du ikke går glip af noget: www.linkedin.com/company/timework-a-s 

 

TimeWork er et rekrutteringsbureau, der arbejder med IT-profiler