Jobfisk
TILMELD NYHEDSBREV

Kompetencebaseret rekruttering – hvad pokker er det?

Spind lilleDu har sikkert hørt om begrebet kompetencebaseret rekruttering. Men hvad indebærer det egentlig? Og hvordan adskiller det sig fra en almindelig rekruttering? Én ting er sikker: At arbejde med kompetencebaseret rekruttering bliver mere almindeligt. Det gør det også lettere for virksomheder at finde en plads på det fremtidige marked – og få den rigtige medarbejder på den rigtige plads.

Læs mere…

Hyppigt oversete muligheder i rekrutteringsprocessen

Knapper lilleEn rekrutteringsproces følger typisk de samme gængse regler: Der laves et stuerent, velskrevet jobopslag, som pushes ud på forskellige jobsøgningsplatforme. Denne proces er som udgangspunkt fin nok. Jeg vil dog gerne slå på tromme for, at man overvejer en række hyppigt oversete muligheder i sin rekrutteringsproces.

Læs mere…

Genfind din indre kriger, når jobsøgningen bliver langstrakt

Fyrvrkeri 32019 ligger nu bag os. 2020 er skudt i gang med et spritnyt år og tilmed et nyt årti. Hvad tænkte du, da Rådhusklokken bimlede? Forestil dig så hvordan du om et år fejrer dit Nytår – altså 1 år frem. Har du været jobsøgende i lang tid er du nødt til at foretage dig noget helt nyt, når du ønsker et andet resultat.

Læs mere…

Jobmesser i Danmark i 2020

Jobmesser i DanmarkSkal du på Jobmesse i 2020?

Se den opdaterede liste over job-, uddannelses-, og karrieremesser i Danmark i 2020 her.

Læs mere…

Bliv tilmeldt nyhedsbrevet

Få nemt og gratis den nyeste viden om jobsøgning, karriere og rekruttering ved at tilmelde dig vores nyhedsbreve.

* Felt påkrævet


 

Genfind din indre kriger, når jobsøgningen bliver langstrakt

Fyrvrkeri 32019 ligger nu bag os. 2020 er skudt i gang med et spritnyt år og tilmed et nyt årti. Hvad tænkte du, da Rådhusklokken bimlede? Forestil dig så hvordan du om et år fejrer dit Nytår – altså 1 år frem. Har du været jobsøgende i lang tid er du nødt til at foretage dig noget helt nyt, når du ønsker et andet resultat.

Læs mere…

Ta' Ja-hatten på! Jobsøgning +50 er et plus

FirklverTa' JA-HATTEN på til at læse denne blog. Hvis du hellere foretrækker NEJ-HATTEN, så stop med at læse videre, da det alligevel ikke nytter. En NEJ-HAT er ikke konstruktiv til jobsøgning. Må man ikke sætte grænser da, Bente? Jo, grænser for områder, brancher, risici, arbejdstider, værdier, etik, transport m.v. Men et generelt negativt mindset = begrænset og fastlåst tankegang, som ikke fører til noget konstruktivt på nogen måde.

Læs mere…

Blog Karriere Kristoffer Hjerrild 3 gode råd til at starte din karriere i online-branchen

3 gode råd til at starte din karriere i online-branchen Populær

Skrevet af Kristoffer Hjerrild     25. Juli 2017     1466  

3 gode rd til at starte din karriere i online-branchen lilleSøger du efter en karriere indenfor online-branchen? Har du nogensinde overvejet affiliate marketing? Affiliate marketing er slet ikke som du tror! 

NB: Affiliate marketing er ikke, som mange tror en eller anden vidunderlig verden, hvor du bare kan smække benene op på bordet og læne dig tilbage og samtidig tjene "tusinder og atter tusinder af dollars", som det ellers proklameres på diverse fora. Faktum er bare, at affiliate marketing er en benhård branche, som kræver slid!

Med det sagt kan affiliate marketing være med til at sikre dig en fuldtidsindkomst, og udbygge dine færdigheder i en retning, som gør dig attraktiv hos fremtidige arbejdsgivere.

Jeg startede selv med affiliate marketing helt tilbage i 2008. Tidligere var der ikke mange der tog det særligt seriøst. Man troede ikke der var helt store penge eller finesse gemt i det.

De senere år er det dog blevet helt tydeligt, at der er både store penge og store muligheder i affiliate-brancen. Hvis du ikke tror mig så tag bare et eksempel som dildo-priser.dk, de er blevet samarbejdspartner med E-mærket sammen med en række andre affiliate-sider.

Dildo-priser er en affiliate side som er opbygget som en klassisk "prissammenlignings-side" og de gør det netop på en super måde ved at give forbrugeren nyttig information, hvilket også er grunden til at siden rangere super godt på organiske søgninger og er blevet samarbejdspartner hos E-mærket.

 

Artiklen forsætter efter billedet 

3 gode rd til at starte din karriere i online-branchen1

 

Du påtænker måske at gå i gang med affiliate marketing nu? Mit råd til dig, hvis du vælger at tage springet, er at lave noget indhold som giver mening for forbrugeren.

Lav en side, som ikke bare har indhold, der kan findes på enhver anden side, men i stedet unikt og relevant indhold. Selvom Pricerunner selvfølgelig også er prissammenligningsportal, og også havde erotisk indhold, så bliver det alligevel en uoverskuelig platform for forbrugeren som ikke er på udkig efter specifikke erotiske produkter, hvorfor der var plads til dildo-priser.

Du behøver altså ikke opfinde den dybe tallerken igen (prissammenligning, 'få-3-tilbud's sider eller lignende gode idéer), men blot tage en af de idéer ned til en niche. Om det er prissammenligning på erotiske produkter eller 3 tilbud på juridisk hjælp er ligegyldigt. Bare du finder en niche som der er gode muligheder indenfor, så har du din affiliate-side!

Med alt det sagt, er det ikke bare nok at du finder på en god idé. Det kræver også slid, du skal selv skrive spændende artikler, sætte indholdet flot op på hjemmesiden og alt det andet.

 

3 gode råd til sidst:

  1. Vælg en niche du synes er interessant
  2. Byg selv din første hjemmeside (start eventuelt i Wordpress).
  3. Prøv dig frem. Undgå at bruge for mange penge fra start medmindre du ved, hvad du laver.