Jobfisk
TILMELD NYHEDSBREV

Job og godt uge 15 - 2021

JobHer finder du kort og godt fra uge 15, 2021 om om job, arbejdsmarked, karriere med meget mere.

 

Opdateres løbende i løbet af ugen...

Læs mere…

Farveladen – et værktøj til målretning af ansøgning og CV

Farver lilleNutidens arbejdsgivere elsker målrettede ansøgninger (og ditto CV'er). Kandidater, der kan se sig selv med arbejdsgiverens briller, og som beskriver, hvordan deres erfaring og kompetencer matcher lige netop de behov, virksomheden har, er i høj kurs blandt arbejdsgiverne.

Læs mere…

Job & godt uge 14 - 2021

JobHer finder du kort og godt fra uge 14, 2021 om om job, arbejdsmarked, karriere med meget mere.

 

Opdateres løbende.

Læs mere…

E-handel som 6 ugers jobrettet akademifag i Midtjylland

E-handel undervisning beskaret2Der er behov for arbejdskraft med kompetencer i e-handel. Det peger flere undersøgelser på. Hvilket jo giver god mening, da en stor del af vores indkøb allerede er flyttet fra de fysiske butikker og over i netbutikkerne. De seneste år er handlen i webshops steget med omkring 20% årligt. Ikke mindst corona-situationen har skabt stor vækst i webbutikkerne og dermed øget behov for arbejdskraft.

Læs mere…

Bliv tilmeldt nyhedsbrevet

Få nemt og gratis den nyeste viden om jobsøgning, karriere og rekruttering ved at tilmelde dig vores nyhedsbreve.

* Felt påkrævet


 

Mest læste artikler de sidste 30 dage

Genfind din indre kriger, når jobsøgningen bliver langstrakt

Fyrvrkeri 32019 ligger nu bag os. 2020 er skudt i gang med et spritnyt år og tilmed et nyt årti. Hvad tænkte du, da Rådhusklokken bimlede? Forestil dig så hvordan du om et år fejrer dit Nytår – altså 1 år frem. Har du været jobsøgende i lang tid er du nødt til at foretage dig noget helt nyt, når du ønsker et andet resultat.

Læs mere…

Ta' Ja-hatten på! Jobsøgning +50 er et plus

FirklverTa' JA-HATTEN på til at læse denne blog. Hvis du hellere foretrækker NEJ-HATTEN, så stop med at læse videre, da det alligevel ikke nytter. En NEJ-HAT er ikke konstruktiv til jobsøgning. Må man ikke sætte grænser da, Bente? Jo, grænser for områder, brancher, risici, arbejdstider, værdier, etik, transport m.v. Men et generelt negativt mindset = begrænset og fastlåst tankegang, som ikke fører til noget konstruktivt på nogen måde.

Læs mere…

A-kasseDu står for tiden og søger et arbejde og en fast indkomst sammen med flere tusinde andre danskere, og selvom du skulle være heldig at finde vej til HR-chefens bord og igennem ansættelsessamtalerne, kan fremtiden som bekendt være svær at spå om. Det kan derfor være en god idé at melde sig ind i a-kasse og sikre sig økonomisk for fremtiden.

 

Find a-kassen, som passer til din profil

KrifaA-kassers historie går mere end 100 år tilbage. Ikke desto mindre har de formået at følge med tiden, og i Danmark er over 2 millioner danskere medlemmer af en a-kasse. A-kasserne tilbyder i dag alt lige fra kurser og karriereplanlægning til coaching og mentorordninger. Du bør finde en a-kasse, som passer til din såvel faglige som personlige profil. Går du udelukkende efter en billig a-kasse risikerer du, at den ikke er så god til at få dig til at fremstå som en god kandidat ude på arbejdsmarkedet. Dermed ikke sagt at en billig a-kasse ikke kan varetage dine behov, men sørg for at sætte dig ind i a-kassens tilbud og ekspertise inden du melder dig ind og forhold dig altså ikke kun til prisen.

Nogle af a-kasserne er fagligt afgrænsede, mens andre henvender sig til alle faggrupper. Hvis du hører under et bestemt fagområde, kan det måske være en fordel at være i en a-kasse, som har specialiseret sig inden for netop dit fagområde.

BusinessDKHvis du ikke har intentioner om at benytte dig af kurser eller jobplan, så vil kontingentet være det, du skal fokusere på ved valg af a-kasse, hvilket sammenligningstjenesten, Samlino.dk, kan hjælpe dig med. Du er sikret den samme dagpengesats, ligegyldigt hvilken a-kasse du i sidste ende vælger. Dagpengene finansieres af det beløb, som medlemmerne indbetaler i kontingent, samt det beløb som lønmodtagere indbetaler i arbejdsmarkedsbidrag. Du er ikke berettiget til dagpenge, medmindre man er medlem af en a-kasse og har været det i mindst ét år. Derfor kan det godt betale sig at tænke lidt ud i fremtiden, så man ikke står uden fast indkomst, hvis man pludselig går hen og bliver arbejdsløs. En a-kasse er god at have, selvom du, ligesom med en forsikring, ikke håber at få brug for den.

 

MA-akasseTre gode grunde til at blive meldt ind i en a-kasse

  1. Ret til dagpenge – også som nyuddannet
  2. Vejledning og fokus på dig – faglig og personlig udvikling
  3. Tillægsydelser, herunder støtte, rabatter og juridisk bistand

 

En a-kasse er vigtig for jobsøgende, studerende og folk i arbejde. Så sov trygt om natten og meld dig ind i en a-kasse i dag. Klik her for at sammenligne priser på forskellige a-kasser.

 

Artiklen er skrevet af Samlino.dk

 

 

Det faglige hus

CA a-kasse 

Frie Funtionrer a-kasse