Jobfisk
TILMELD NYHEDSBREV

Kompetencebaseret rekruttering – hvad pokker er det?

Spind lilleDu har sikkert hørt om begrebet kompetencebaseret rekruttering. Men hvad indebærer det egentlig? Og hvordan adskiller det sig fra en almindelig rekruttering? Én ting er sikker: At arbejde med kompetencebaseret rekruttering bliver mere almindeligt. Det gør det også lettere for virksomheder at finde en plads på det fremtidige marked – og få den rigtige medarbejder på den rigtige plads.

Læs mere…

Hyppigt oversete muligheder i rekrutteringsprocessen

Knapper lilleEn rekrutteringsproces følger typisk de samme gængse regler: Der laves et stuerent, velskrevet jobopslag, som pushes ud på forskellige jobsøgningsplatforme. Denne proces er som udgangspunkt fin nok. Jeg vil dog gerne slå på tromme for, at man overvejer en række hyppigt oversete muligheder i sin rekrutteringsproces.

Læs mere…

Genfind din indre kriger, når jobsøgningen bliver langstrakt

Fyrvrkeri 32019 ligger nu bag os. 2020 er skudt i gang med et spritnyt år og tilmed et nyt årti. Hvad tænkte du, da Rådhusklokken bimlede? Forestil dig så hvordan du om et år fejrer dit Nytår – altså 1 år frem. Har du været jobsøgende i lang tid er du nødt til at foretage dig noget helt nyt, når du ønsker et andet resultat.

Læs mere…

Jobmesser i Danmark i 2020

Jobmesser i DanmarkSkal du på Jobmesse i 2020?

Se den opdaterede liste over job-, uddannelses-, og karrieremesser i Danmark i 2020 her.

Læs mere…

Bliv tilmeldt nyhedsbrevet

Få nemt og gratis den nyeste viden om jobsøgning, karriere og rekruttering ved at tilmelde dig vores nyhedsbreve.

* Felt påkrævet


 

Mest læste artikler de sidste 30 dage

Genfind din indre kriger, når jobsøgningen bliver langstrakt

Fyrvrkeri 32019 ligger nu bag os. 2020 er skudt i gang med et spritnyt år og tilmed et nyt årti. Hvad tænkte du, da Rådhusklokken bimlede? Forestil dig så hvordan du om et år fejrer dit Nytår – altså 1 år frem. Har du været jobsøgende i lang tid er du nødt til at foretage dig noget helt nyt, når du ønsker et andet resultat.

Læs mere…

Ta' Ja-hatten på! Jobsøgning +50 er et plus

FirklverTa' JA-HATTEN på til at læse denne blog. Hvis du hellere foretrækker NEJ-HATTEN, så stop med at læse videre, da det alligevel ikke nytter. En NEJ-HAT er ikke konstruktiv til jobsøgning. Må man ikke sætte grænser da, Bente? Jo, grænser for områder, brancher, risici, arbejdstider, værdier, etik, transport m.v. Men et generelt negativt mindset = begrænset og fastlåst tankegang, som ikke fører til noget konstruktivt på nogen måde.

Læs mere…

Danske MeeW forenkler jobsgningen lilleBlot 3 uger efter officiel lancering, fik den danske app MeeW stor international opmærksomhed og anerkendelse fra flere amerikanske nyhedssites deriblandt Google, Buzzfeed, Medium og Huffington Post.
6 måneder senere, med over 50.000 brugere, 20 medarbejdere og nytiltrådt CMO - ændrer MeeW arbejdsmarkedet for både de jobsøgende og virksomhederne, og skaber problemer for rekrutteringsbranchen.

 

hvad er MeeWMeeW forenkler jobansøgningsprocessen

Slut med e-mails. Slut med papir. Søg arbejde med et swipe. MeeW forenkler ganske enkelt måden du søger arbejde på.

At finde arbejde kan være en langsommelig process uanset hvilken branche, uddannelse eller alder du har. Med lignende funktionaliteter inspireret af Tinder, LinkedIn og Facebook, sikrer MeeW, at du kun er et par "swipes" fra dit drømmejob.

Alt dette er muligt på grund af den unikke bagvedliggende jobmatching algoritme, der forbinder brugere og virksomheder ud fra intelligent kodning.

"Det har været vores strategi, siden konceptualisering af MeeW i 2015, at forenkle ansøgningsprocessen for ansøgere. Det er derfor et previlegium at åbne arbejdsmarkedet med en mobile-first løsning, der ikke kun epitomiserer bruger-funktionalitet, men samtidig giver mulighed for at indgå aftaler med andre brugere. MeeW er et univers, hvor jobsøgende og virksomheder, freelancere og frivilligere, udvekslende og au-pairs kan interagere, kommunikere og skabe synergi. ", siger Armin Kavousi, CEO og partner.

Artiklen forsætter efter billedet 

Danske MeeW forenkler jobsgningen  og skaber problemer for rekrutteringsbranchen

 

2.0 MeeW Jobs - Gratis jobannoncering skaber problemer for rekrutteringsbranchen

Verdens førende netavis, Huffington Post, kaldte MeeW for "arbejdsmarkedets nye sociale medie". Amerikanske Medium beskrev platformen som: "en innovativ måde at finde kompetencer og talenter på globalt plan og en simpel måde at udbrede dine evner og finde jobmuligheder, når det passer dig". Dette bragte MeeW 1.0 til live, og nu vil det innovative team tage magten tilbage fra monopolerne i rekrutteringsbranchen med 2.0, MeeW Jobs.

"På job.meew.dk kan virksomheder nu indrykke gratis jobannoncer eller opgradere til en fuld-service model uden begrænsninger. Alt for længe har kapitalistiske monopoler drevet virksomheder – store som små – til at betale dyre domme for medarbejdere. Det skal stoppe nu. Lad ansøgere og virksomheder finde hindanden på intelligent vis og lad os se samfundet blomstre fordi de korrekte mennesker får mulighed for at sidde i samme rum.", fortsætter Armin Kavousi, CEO og partner.

Med lanceringen af MeeW 2.0 kan det godt komme til at skabe problemer for rekrutteringsbureauerne, der i fremtiden måske bliver tvunget til at nytænke rekrutteringsprocessen for at overleve i en branche der i forvejen bærer præg af stor konkurrence.

 Cover - dansk

 

MEEWSkal du være med?

Du kan downloade MeeW gratis til iOS og Android på AppStore og GooglePlay.
Eller som arbejdsgiver indrykke gratis jobannoncer på Job.MeeW.dk 
MeeW kan følges på Facebook og Instagram  
For yderligere information MeeW.dk