Jobfisk
TILMELD NYHEDSBREV

Hyppigt oversete muligheder i rekrutteringsprocessen

Knapper lilleEn rekrutteringsproces følger typisk de samme gængse regler: Der laves et stuerent, velskrevet jobopslag, som pushes ud på forskellige jobsøgningsplatforme. Denne proces er som udgangspunkt fin nok. Jeg vil dog gerne slå på tromme for, at man overvejer en række hyppigt oversete muligheder i sin rekrutteringsproces.

Læs mere…

Genfind din indre kriger, når jobsøgningen bliver langstrakt

Fyrvrkeri 32019 ligger nu bag os. 2020 er skudt i gang med et spritnyt år og tilmed et nyt årti. Hvad tænkte du, da Rådhusklokken bimlede? Forestil dig så hvordan du om et år fejrer dit Nytår – altså 1 år frem. Har du været jobsøgende i lang tid er du nødt til at foretage dig noget helt nyt, når du ønsker et andet resultat.

Læs mere…

Jobmesser i Danmark i 2020

Jobmesser i DanmarkSkal du på Jobmesse i 2020?

Se den opdaterede liste over job-, uddannelses-, og karrieremesser i Danmark i 2020 her.

Læs mere…

Snæver din uopfordrede ansøgning ind, og optimér dit held

Brndende tndstik lilleGør din uopfordrede ansøgning mere virkningsfuld ved at fokusere på det, du brænder for. Du skal snævre din ansøgning ind, så den beskriver, hvilken stilling du byder ind på – og dernæst dine kompetencer i et bredere perspektiv.

Læs mere…

Bliv tilmeldt nyhedsbrevet

Få nemt og gratis den nyeste viden om jobsøgning, karriere og rekruttering ved at tilmelde dig vores nyhedsbreve.

* Felt påkrævet


 

Genfind din indre kriger, når jobsøgningen bliver langstrakt

Fyrvrkeri 32019 ligger nu bag os. 2020 er skudt i gang med et spritnyt år og tilmed et nyt årti. Hvad tænkte du, da Rådhusklokken bimlede? Forestil dig så hvordan du om et år fejrer dit Nytår – altså 1 år frem. Har du været jobsøgende i lang tid er du nødt til at foretage dig noget helt nyt, når du ønsker et andet resultat.

Læs mere…

Ta' Ja-hatten på! Jobsøgning +50 er et plus

FirklverTa' JA-HATTEN på til at læse denne blog. Hvis du hellere foretrækker NEJ-HATTEN, så stop med at læse videre, da det alligevel ikke nytter. En NEJ-HAT er ikke konstruktiv til jobsøgning. Må man ikke sætte grænser da, Bente? Jo, grænser for områder, brancher, risici, arbejdstider, værdier, etik, transport m.v. Men et generelt negativt mindset = begrænset og fastlåst tankegang, som ikke fører til noget konstruktivt på nogen måde.

Læs mere…

Ny dansk app vil revolutionere arbejdsmarkedet lilleSkaberne bag den nye danske app Meew vil revolutionere arbejdsmarkedet og er klar til at realisere potentialet både inden – og udenfor Danmarks grænser. Og noget kunne tyde på det vil lykkedes. Kun 3 uger efter den officielle lancering af den nye app, får MeeW stor international opmærksomhed fra flere amerikanske nyhedssites.

Ambitionerne bag den nye app var store fra det øjeblik, Mikkel og Armin fik idéen om at lave en social adressebog, hvor du kan swipe dig til den service eller ydelse du leder efter. Mikkel og Armin vil reformere måden vi (sam)arbejder både herhjemme og på tværs af grænserne. Men de to iværksættere havde aldrig forudset denne slags opmærksomhed i appens første måned.

 

Men hvad er MeeW?

MeeW er en gratis markedsplads for kompetencer, og varen, der handles, er dine egenskaber og talenter. Som jobsøgende udfylder du din profil, bestemmer pris og tidspunkt, og lader virksomheder såvel som private job-givere finde dig. Det er en peer-to-peer platform, der forbinder Danmark, snart USA og verden ud fra kompetencer og talent.

"Vi ønsker ikke at begrænse MeeW til kun handel eller industri, ligesom vi ikke er begrænset af grænser i en globaliseret verden. For eksempel, hvordan finder du en international au pair? En musikproducent, hvis du er sanger? Eller en dansk ingeniør med gode bemærkninger, hvis du er en tysk bilproducent? Vi giver mulighed for at identificere og matche med færdigheder på tværs af lande. Du opbygger dit netværk i appen, så du har altid et netværk af kompetencer ved hånden. Alle har en kompetence eller et talent, som andre kan bruge, og vi vil skabe forbindelsen" - Armin Kavousi, CEO & Partner

Artiklen fortsætter efter billedet 

Ny dansk app vil revolutionere arbejdsmarkedet123 

 

MeeW – arbejdsmarkedets nye sociale medie

Verdens førende netavis, Huffington Post, kalder MeeW for "arbejdsmarkedets nye sociale medie" og beskriver appen som: "en innovativ måde at finde kompetencer og talenter på globalt plan og en simpel måde at udbrede dine evner og finde jobmuligheder, når det passer dig".

"Vi er enormt glade for, at så mange ser potentialet i MeeW. Vi vil forbinde folk på tværs af landegrænser, og det var vores strategi at internationalisere MeeW i 2018. Men at vores platform skaber opmærksomhed i udlandet allerede nu gør, at vi rykker indsatserne over på denne side af nytår", siger Armin Kavousi, CEO og partner.

På blot 3 uger – og inden nyheden ramte USA, havde 3.500 brugere allerede tilmeldt sig den nye danske app, og brugernes kompetencer spænder vidt. Fra fodboldspillere, frisører, mekanikere og håndværkere til læger, advokater og sågar hundeluftere i alle aldersgrupper.

Skaberne bag MeeW er pt. i dialog med det offentlige (pt. 2 jobcentre fra hhv. Jylland og Sjælland) for at hjælpe arbejdsløse, ved at digitalisere og integrere dem.. Idéen er at træde en test-fase nærmere, hvor man benytter platformens mange nuancer og funktionaliteter til at give arbejdsløse en bedre chance for at komme i arbejde.

 

MEEW-LOGOpurpxxx

 

Skal du være med?

Du kan downloade MeeW GRATIS til iOS og Android på AppStore og GooglePlay eller følg MeeW på Facebook og Instagram