Jobfisk
TILMELD NYHEDSBREV

Scor jobbet til samtalen

SCOR jobbet forside lilleForbered dig på at blive forpustet. Aldrig har du fået så meget information om et enkelt aspekt af jobsøgningen, som du får med denne bog. Fra side 1 til side 239 bliver du blæst bagover med viden, tips og gode råd, som du slet ikke vidste, du manglede. Om ét emne: jobsamtalen.

Læs mere…

Jobmesser i Danmark i 2019

Jobmesser i Danmark i 2017Skal du på Jobmesse i 2019?

Se den opdaterede liste over job-, uddannelses-, og karrieremesser i Danmark i 2019 her.

Læs mere…

Sådan! 2. samtale. Hvad så nu? (podcast)

KarriereSpot Sort hvid lilleSÅDAN! Du har klaret den gennem nåleøjet og er gået videre til 2.-samtale. Men hvad så nu?
Karrierecoach Dorthe Albaek og headhunter Trine Sangill er klar med endnu et afsnit Karrierespot til dig, der vil blive klogere på jobsøgning og jobsamtaler.

Læs mere…

Om tanker og ledighed

FirklverTag styring, når tankevirksomheden blokerer dig – det gælder også for jobsøgere.

Tankens kraft er stor. Vi kan ikke styre vores tanker. Punktum. Tanker kommer og går. Tanker er tanker. Du er ikke dine tanker, for du er dig med dine tanker. Vid, at du har magten til at tage styring for, om du vil håndtere dine tanker eller ej og i givet fald hvordan.

Læs mere…

Om tanker og ledighed

FirklverTag styring, når tankevirksomheden blokerer dig – det gælder også for jobsøgere.

Tankens kraft er stor. Vi kan ikke styre vores tanker. Punktum. Tanker kommer og går. Tanker er tanker. Du er ikke dine tanker, for du er dig med dine tanker. Vid, at du har magten til at tage styring for, om du vil håndtere dine tanker eller ej og i givet fald hvordan.

Læs mere…

Modetække står over faglige kvalifikationer

Hnder-tatovering-ringe2En persons evne til at sammensætte sin beklædning forud for en jobsamtale højner den persons chancer for at få jobbet.

For nyligt bragte den danske blog, Modevidenskab, en vældigt interessant artikel hvori to rekrutteringseksperter slår dette fast.

Læs mere…

Fejl
  • There was a problem loading image Jobmesser%20i%20Danmark%20i%202014.jpg
  • There was a problem loading image KarriereSpot%20Sort%20hvid%20lille.jpg

Ny dansk app vil revolutionere arbejdsmarkedet lilleSkaberne bag den nye danske app Meew vil revolutionere arbejdsmarkedet og er klar til at realisere potentialet både inden – og udenfor Danmarks grænser. Og noget kunne tyde på det vil lykkedes. Kun 3 uger efter den officielle lancering af den nye app, får MeeW stor international opmærksomhed fra flere amerikanske nyhedssites.

Ambitionerne bag den nye app var store fra det øjeblik, Mikkel og Armin fik idéen om at lave en social adressebog, hvor du kan swipe dig til den service eller ydelse du leder efter. Mikkel og Armin vil reformere måden vi (sam)arbejder både herhjemme og på tværs af grænserne. Men de to iværksættere havde aldrig forudset denne slags opmærksomhed i appens første måned.

 

Men hvad er MeeW?

MeeW er en gratis markedsplads for kompetencer, og varen, der handles, er dine egenskaber og talenter. Som jobsøgende udfylder du din profil, bestemmer pris og tidspunkt, og lader virksomheder såvel som private job-givere finde dig. Det er en peer-to-peer platform, der forbinder Danmark, snart USA og verden ud fra kompetencer og talent.

"Vi ønsker ikke at begrænse MeeW til kun handel eller industri, ligesom vi ikke er begrænset af grænser i en globaliseret verden. For eksempel, hvordan finder du en international au pair? En musikproducent, hvis du er sanger? Eller en dansk ingeniør med gode bemærkninger, hvis du er en tysk bilproducent? Vi giver mulighed for at identificere og matche med færdigheder på tværs af lande. Du opbygger dit netværk i appen, så du har altid et netværk af kompetencer ved hånden. Alle har en kompetence eller et talent, som andre kan bruge, og vi vil skabe forbindelsen" - Armin Kavousi, CEO & Partner

Artiklen fortsætter efter billedet 

Ny dansk app vil revolutionere arbejdsmarkedet123 

 

MeeW – arbejdsmarkedets nye sociale medie

Verdens førende netavis, Huffington Post, kalder MeeW for "arbejdsmarkedets nye sociale medie" og beskriver appen som: "en innovativ måde at finde kompetencer og talenter på globalt plan og en simpel måde at udbrede dine evner og finde jobmuligheder, når det passer dig".

"Vi er enormt glade for, at så mange ser potentialet i MeeW. Vi vil forbinde folk på tværs af landegrænser, og det var vores strategi at internationalisere MeeW i 2018. Men at vores platform skaber opmærksomhed i udlandet allerede nu gør, at vi rykker indsatserne over på denne side af nytår", siger Armin Kavousi, CEO og partner.

På blot 3 uger – og inden nyheden ramte USA, havde 3.500 brugere allerede tilmeldt sig den nye danske app, og brugernes kompetencer spænder vidt. Fra fodboldspillere, frisører, mekanikere og håndværkere til læger, advokater og sågar hundeluftere i alle aldersgrupper.

Skaberne bag MeeW er pt. i dialog med det offentlige (pt. 2 jobcentre fra hhv. Jylland og Sjælland) for at hjælpe arbejdsløse, ved at digitalisere og integrere dem.. Idéen er at træde en test-fase nærmere, hvor man benytter platformens mange nuancer og funktionaliteter til at give arbejdsløse en bedre chance for at komme i arbejde.

 

MEEW-LOGOpurpxxx

 

Skal du være med?

Du kan downloade MeeW GRATIS til iOS og Android på AppStore og GooglePlay eller følg MeeW på Facebook og Instagram