Jobfisk
TILMELD NYHEDSBREV

Overraskelser og indsigter: Sådan ser virkeligheden ud, når du skifter karriere

Når du skifter job eller karriere, kan det være en utrolig rejse, der byder på masser af forandring og transformation. Virkeligheden er også, at mange af os vil blive nødt til at gå igennem denne oplevelse på et eller andet tidspunkt, mens vi er aktive på arbejdsmarkedet.

Læs mere…

Genopliv den uopfordrede ansøgning i rekrutteringen

TopSeed™ genopliver den uopfordrede ansøgning med ny banebrydende GDPR-sikker rekrutteringsplatform.

Juice, et HR-tech. startup, har netop annonceret lanceringen af en ny revolutionerende løsning TopSeed™. Denne visionære løsning adskiller sig fra traditionelle rekrutteringsmetoder ved at tilbyde en GDPR-sikker platform til håndtering af uopfordrede ansøgninger.

Læs mere…

Eksklusivt tilbud kun for Jobfisk-følgere

gratis-eksempler-paa-cver-paedagogJobfisk x Jofibo
Vi er glade for at kunne introducere jer for Jofibo, den ultimative CV-platform designet til at gøre din jobsøgning nemmere og mere effektiv.

Hvad kan Jofibo gøre for dig?

Annonce

Læs mere…

25 alternative vendinger til 'Jeg brænder for...'

Trer - growth zoom 60Eller med andre ord: Kan du sætte ord på din motivation i jobansøgningen?

I en ansøgning er det afgørende at du formidler din motivation for det ønskede job. Arbejdsgivere lægger ofte stor vægt på at forstå, hvad der driver ansøgerne, og hvorfor de er passionerede for det pågældende job.

Læs mere…

Bliv tilmeldt nyhedsbrevet

Få nemt og gratis den nyeste viden om jobsøgning, karriere og rekruttering ved at tilmelde dig vores nyhedsbreve.

* Felt påkrævet


 

Min rollemodel kan hjælpe dig til at blive knivskarp

Bullseye 2Kære jobsøgende,
Har du en rollemodel til sparring, på sidelinjen eller bare mentalt?

Det kan være en god støtte, om personen er der fysisk eller blot mentalt i tankerne til at stille dig spørgsmålstegn til værdien for virksomheden i hver sætning i din ansøgning.

Læs mere…

Inviter 'djævlens advokat' med i din jobsøgning

Vgt og hammer2 lilleEr du som aktiv jobsøgende ved at være rigtig godt træt af at høre om manglen på arbejdskraft og efterspørgslen på udenlandsk arbejdskraft - og at det skal gøres lettere for virksomhederne. At der mangler hænder samtidig med, at der er så mange ledige hænder...

Læs mere…

Krifa2017Krifa er en a-kasse og tværfaglig fagforening. Alle, der er lønmodtagere, selvstændige eller under uddannelse, kan blive kunder hos Krifa

Hos Kristelig A-kasse får du økonomisk tryghed, hvis du mister dit job
Kristelig A-kasse er både for lønmodtagere og selvstændige og har over 170.000 kunder. Hovedaktiviteterne er at give information og vejledning om mulighederne på arbejdsmarkedet, hjælp til jobsøgning osv. A-kassen udbetaler dagpenge, efterløn og andre økonomiske ydelser.

Kontor: Hele landet

Tilmeld dig Krifa A-kasse og Fagforening her