TILMELD NYHEDSBREV
Blog Jobsøgning Tonny Mikkelsen - Jobcentret Ikast-Brande kommune

Tonny Mikkelsen - Jobcentret Ikast-Brande kommune

tonny mikkelsen.jpgKort om mig, jeg hedder Tonny Mikkelsen og arbejder til dagligt i Jobcenter Ikast-Brande som Rekrutterings- og Virksomhedskonsulent, hvor jeg primært rekrutterer arbejdskraft til alle virksomheder, på alle stillingsniveauer. Derudover underviser jeg jobsøgere i Linkedin som jobsøgningsredskab og som jobcoach.
Min baggrund er primært indenfor områderne HR udvikling/rekruttering og ledelse.

Jeg vil i striben af indlæg beskrive hvilke tanker vi har i vores jobcenter, hvad vi allerede har gjort, og har planer om at gøre. En del af disse tanker er bl.a. udsprunget af de indlæg/diskussioner jeg har deltaget i på Linkedin, og jeg håber derfor også at du vil deltage her med gode indlæg og ideer, som kan inspirere mig yderligere til at gøre jobcentret til en professionel samarbejdspartner.


2 resultater - viser 1 - 2
 
Sortering 
 
Skrevet af Tonny Mikkelsen     29. Juli 2012     5390  
Omdrejningspunktet på min blog vil være hvordan jeg tænker, at ledige jobsøgere og virksomheder kan bruge et jobcenter som professionel samarbejdspartner! Det er min opfattelse, at der bliver...
Skrevet af Tonny Mikkelsen     28. August 2012     5834  
Det er en fantastisk positiv respons, vi har fået på mit første blogindlæg! Og hvad kan du som læser så bruge det til? Hvis du...
2 resultater - viser 1 - 2
 
 
Fordi dit job og din karriere betyder noget. Jobfisk.dk er onlinemagasinet, der vil inspirere dig i dit job, din karriere og din jobsøgning. Jobfisk.dk er sitet, der motiverer og til tider måske venligt provokerer dig. På sitet får du ny viden, gode historier, et kærligt spark og til tider et godt grin.