TILMELD NYHEDSBREV
Blog Karriere Susanne Teglkamp | Konsulent og karriererådgiver

Susanne Teglkamp | Konsulent og karriererådgiver

susanne-teglkamp-konsulent-og-karriereradgiverSusanne Teglkamp er konsulent og direktør i Teglkamp & Co. Hun er uddannet jurist og reserveofficer og har suppleret med flere lederuddannelser senest Executive Board Programme på INSEAD. Susanne Teglkamp fik Ildsjælsprisen 2012 af DJØFs Brancheforening Selvstændige.

Susanne Teglkamp har tung ledelsesmæssig erfaring og har bl.a. været kommunaldirektør, HR-direktør i to forskellige it-virksomheder og udviklingschef. Hun har i mange år arbejdet som managementkonsulent, karriererådgiver og facilitator. Susanne Teglkamp sluttede sin karriere som reserveofficer som oberstløjtnant. Derudover har Susanne Teglkamp udgivet flere ledelsesbøger. Gennem de seneste år har Susanne gennemført karriererådgivning for flere end 200 personer.

 

 

Læs Susannes blogindlæg her


 

 

 

2 resultater - viser 1 - 2
 
Sortering 
 
Skrevet af Susanne Teglkamp     05. Marts 2018     3701  
"Med reference til den opslåede stilling som xx i firma yy, skal jeg hermed fremsende min ansøgning." Nej, nej, nej! Det er en ommer! Hvis du indleder dine ansøgninger...
Skrevet af Susanne Teglkamp     28. Februar 2019     1752  
Det er svært ikke at blive smigret, hvis man bliver kontaktet af en headhunter eller af virk-somheden selv og opfordret til at gå i en dialog omkring et konkret...
2 resultater - viser 1 - 2
 
 
Fordi dit job og din karriere betyder noget. Jobfisk.dk er onlinemagasinet, der vil inspirere dig i dit job, din karriere og din jobsøgning. Jobfisk.dk er sitet, der motiverer og til tider måske venligt provokerer dig. På sitet får du ny viden, gode historier, et kærligt spark og til tider et godt grin.