TILMELD NYHEDSBREV
Blog Karriere Kristoffer Hjerrild

Kristoffer Hjerrild

kristoffer-hjerrildMit navn er Kristoffer Hjerrild. Jeg er den stolte ejer af både Winkwink og et Magento-orienteret webbureau, hvilket Winkwink selvfølgelig også er bygget i. Til dagligt skriver jeg selv en blog omkring netop iværksætteri og hele den verden, men har som virksomhedsejer en del erfaring med både rekruttering og desværre også afskedelse af personale igennem en årrække og de udfordringer det kan medføre.

I kan følge min blog her på siden.

 


 

3 resultater - viser 1 - 3
 
Sortering 
 
Skrevet af Kristoffer Hjerrild     08. Juni 2017     2672  
Kristoffer Hjerrild er den stolte ejer af både Winkwink og et Magento-orienteret webbureau. Til dagligt skriver han selv en blog omkring netop iværksætteri og hele den verden han som...
Skrevet af Kristoffer Hjerrild     25. Juli 2017     1466  
Søger du efter en karriere indenfor online-branchen? Har du nogensinde overvejet affiliate marketing? Affiliate marketing er slet ikke som du tror! 
Skrevet af Henrik Rygaard Jensen | Jobfisk.dk     06. Juli 2017     1575  
Når man som teenager får sit første ungdomsjob er det ofte inden for servicebranchen. De fleste af os har haft jobs som opvasker, tjener, flaskedreng eller kasseassistent. Jobs, der...
3 resultater - viser 1 - 3
 
 
Fordi dit job og din karriere betyder noget. Jobfisk.dk er onlinemagasinet, der vil inspirere dig i dit job, din karriere og din jobsøgning. Jobfisk.dk er sitet, der motiverer og til tider måske venligt provokerer dig. På sitet får du ny viden, gode historier, et kærligt spark og til tider et godt grin.